• Nederlands
  • Engels

Verpakkingshout

Hout voor verpakkingen wordt altijd op maat gemaakt.

Een variëteit van duizenden houtproducten voor verpakkingen worden vanuit voorraad geleverd, desgewenst binnen 24 uur. De professionele klantenkring vraagt om continue verbetering van product en prestaties. Voortdurende investeringen in machines en proces verbeteringen in productielanden alsmede gecontracteerde vaste verwerkingsunits maken speciale profielen mogelijk met hoogst mogelijk efficiënt hout gebruik. Wij garanderen een persoonlijk advies dankzij een deskundig team van specialisten met een enorme ervaring met het natuurproduct Hout. Zij kunnen u ten alle tijden van advies dienen bij economische keuzes gekoppeld aan de toepassing van verpakkingshout.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse bewerkingen aan het hout zoals (schuin) afkorten, schaven, profileren, impregneren, herzagen of voorzien van bandstaal groef enz. kunnen wij verzorgen. Een grote opslag in specifiek gefabriceerde producten houden wij aan als buffer voor onze afnemers op diverse steunpunten in Nederland. Onze klantenkring bevindt zich in hoofdzaak in Nederland, België en Engeland zoals veel Staalbedrijven, de kunststofbuizenindustrie, betonindustrie, metaal-en aluminiumindustrie, de vracht- afhandelingbedrijven op Schiphol, kabelindustrie, offshore, en de pallet industrie.

Certificering

Houthandel Sneek is geregistreerd bij stichting SMHV onder registratiecode 085.

Wij hebben mogelijkheden om hout te leveren conform de ISPM no.15 norm waardoor U uw materialen kunt verpakken met gecertificeerd hout en kunt exporteren naar die landen die deze verpakkingswijze eisen.

Onze vestigingen zijn gecertificeerd volgens de PEFC en FSC en tevens mag u van ons verwachten dat al ons gekochte hout legaal gekapt is en voldoet aan de eisen die de EUTR stelt.