• Nederlands
  • Engels

Sneek Hout

Sneek Hout is onderdeel van een internationaal netwerk van producenten en distributie centra gespecialiseerd in het ontwikkelen, vervaardigen en distribueren van ruw hout tot aan eindproducten.

Jarenlange ervaring en vele specialisten op hout-, productie- en distributie-gebied dragen zorg voor stabiele relaties met professionele en industriële klanten. Elke dag, al ruim 80 jaar.

Voor Nederland, Duitsland, België en Engeland beschikt Sneek hout over distributie centra met meer dan 65.000m2 en bewerkingsfaciliteiten voor speciale custom made producten.

Sneek Hout is gespecialiseerd in hout en houtproducten voor duurzame buitenconstructies, waterwerken, verpakkingsoplossingen, tuinproducten en vloerproducten. Door het sterke netwerk van fabrieken garandeert Sneek Hout rechtstreekse levering van de bron volgens internationale kwaliteitseisen. De distributiecentra zorgen voor optimale aanlevering volgens meest economische concepten van Supply Chain Management, waaronder J-I-T (Just-In-Time) en VMI (Vendor Managed Inventories). De logistieke dienst van Sneek Hout zorgt eventueel ism Eerste klas Logistieke Dienstverleners voor stipte aanlevering binnen voorafgestelde tijden, desgewenst met zelflossingsfaciliteiten.

Voortdurende innovatie in het productieproces gecombineerd met gecommiteerd relaties met onze klantenkring zorgen ervoor dat onze klanten leiders in hun markten zijn.

Voor specifieke informatie kunt u hier contact met ons nemen.