• Nederlands
  • Engels

Nieuws

Duurzaam bosbeheer

De bossen hebben ieders interesse. Of het regeringen, industrieen of milieuorganisaties betreft, eenieder deelt de mening dat door goed beheer van de bossen verscheidene doelen bereikt kunnen worden in sociaal, economisch en ecologisch opzicht.

Grote oppervlakten tropisch en boreale bossen zijn geconverteerd tot plantages van palmolie en rubberbomen, alsook voor landbouw doeleinden in gebieden in Indonesie, Malaysie en Brazilie.

Lees hier verder.


Nieuw team Houtdiner

Roy Abdul Rasjid, Tessa Steenman en Sander Daatselaar vormen het nieuwe team van het Houtdiner. Zij willen dit jaarlijkse event, dat jong & hout met elkaar verbindt, bekend maken bij nóg meer jonge mensen die werken met hout. Het Houtdiner 2016 wordt op vrijdag 9 september gehouden in De Meern.

Het Houtdiner is een vrijwillig initiatief van drie jonge mensen (onder de 40) die elk jaar een barbecue organiseren met als doel om jonge mensen (onder de 40) op informele wijze te laten netwerken en elkaar te ontmoeten. Iedereen die iets heeft met het houtvak is welkom, ook studenten die in/met hout willen gaan werken.

Lees hier verder.

  • Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkeling van Sneek Hout door ons te volgen op Twitter

  • Bezoek onze LinkedIn pagina hier

  • Steigerhout beits